Exclusiv: One Direction, adio concerte in Peru!

Gluma ii costa! Trupa One Direction are interzis la Peru. Sony Music s-a suparat pe baieti si CERE EXPLICATII!



Zayn Malik si Louis Tomlinson risca o vizita la sediul Politiei, asta dupa ce a fost facut public un material video in care tinerii fumeaza un joint suspect. 

Daca se dovedeste ca acestia au fumat Cannabis sau Marijuana (consumul acestor tipuri de droguri in locuri publice este interzis in Peru), politia se va autosesiza pentru a deschide o ancheta formala privind consumul de droguri usoare pe teritoriul Peru.


Legal, artistii nu au de ce sa-si faca griji, privind autoritatile britanice, deoarece in Marea Britanie nu este interzis consumul drogurilor usoare, decat in limita unui gramaj, insa actiunea s-a petrecut pe teritorul altui stat, iar un viitor concert in Peru i-ar pune intr-o situatie neplacuta. Daca erau prinsi, cei doi erau retinuti pe loc de catre politia din Peru. 

Ca imagine, deja au aparut efectele: Compania Sony Music a luat legatura cu managementul trupei One Direction pentru a cere explicatii. Mai mult, autoritatile au interzis trupei un viitor concert pe teritoriul tarii, motivatia fiind "imagine proasta la adresa tineretului din Peru".

Trebuie mentionat ca baietii au o clauza in contractul cu Sony Music prin care este specificat ca le este interzis consumul/promovarea substantelor interzise sau marcilor din tutun.


Fanii au reactionat si ei, formand doua tabere. Daca o parte din ei nu se vad afectati, celalta parte critica decizia celor doi baieti de a fuma droguri, reactionand dur pe retelele de socializare. 

Opinia publica a fost socata in urma mediatizarii a unui video in care Zayn Malik fumeaza un joint ce contine iarba ilegala, alaturi de Louis, colegul de trupa. 

Zayn a refuzat sa dea o replica la acuzatiile gurilor rele care spun ca acesta s-ar fi apucat de droguri.

Un produs Blogger.