Andreea Banica se intoarce la prima sa dragoste

Piesa noua: Andreea Banica se intoarce la prima sa dragoste -  Asculta noul single “Dor de mare”


Primul castel de nisip, fiorii celei dintai iubiri, emotia reintalnirii cu cei mai dragi prieteni, tacerea plina de inteles in lumina ireala a rasaritului de soare, plimbarile catre nesfarsitul orizont si o infinita dragoste pentru mare.

Cu 12 ore inainte de aniversarea zilei de nastere, Andreea Banica face cadou tuturor celor care o pretuiesc confesiunea muzicala “Dor de mare”.

“Dor de mare” este, dincolo de o piesa plina de sensibilitate, un capitol din jurnalul vietii Andreei, este povestea plina de romantism a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania.
“M-am nascut la mare, e parte din viata si inima mea. E locul celor mai frumoase amintiri, al primei mari iubiri, al primului sarut. Marea inseamna pentru mine emotii cu fluturi in stomac si intotdeauna mi-e dor de ea. Marea inseamna dragoste, sinceritate, pasiune, forta si ma reprezinta intru totul, asa cum sunt eu, dincolo de orice imagine de scena, dincolo de machiaj sau masti conventionale.  <Dor de mare> este cel mai sincer cadou pe care il fac astazi, de ziua mea, tuturor celor care pretuiesc muzica mea si imi ofera, neconditionat, dragostea lor” - Andreea Banica.
Un produs Blogger.