Bros Project, Shayan & Pavel Stratan - Asculta-ti inima

Pavel Stratan, Shayan si Bros Project te indeamna sa-ti asculti inima!


Dupa ce au produs single-uri ca Piesa mea preferata, pentru Vescan si Kamelia sau Vorbe letale, pentru Alessia si Pavel Stratan, baietii de la Bros Project lanseaza single-ul Asculta-ti inima, in colaborare cu Shayan si Pavel Stratan.
“Cu Shayan nu suntem la prima colaborare. Este un baiat talentat si plin de viata. Lucram la aceasta melodie de mai bine de un an, iar asteptarile sunt mari. Suntem foarte incantati de colaborarea cu Pavel Stratan, un artist creativ si un om deosebit”, declara baietii de la Bros Project.
Compusa de catre Bros Project, alaturi de Shayan si Pavel Stratan, piesa Asculta-ti inima poate fi imnul unei calatorii spre mare si un adevarat party-starter. Tot ce le ramane ascultatorilor de facut este sa se urce in masina si sa dea volumul la maxim.

Asculta-ti inima a luat nastere anul trecut, cand Shayan ne-a trimis ideea de piesa, pe care am dezvoltat-o, ulterior. Vocile aditionale sunt interpretate de catre Diana Maria Antonica si Dorin Ochenatu. Cu totii am pus suflet la realizarea acestui proiect si suntem multumiti de rezultat.”, adauga Bros Project.
Un produs Blogger.