Cristina Vasiu ne spune ca "Vara se poarta single"

Cristina Vasiu nu are timp de probleme vara asta si prezinta “Vara se poarta single”


Dupa feat-ul cu Mika Moupondo, pentru single-ul Nu pot uita, Cristina Vasiu schimba stilul muzical si cucereste “ritmurile fierbinti” cu o piesa “racoritoare”, cu beat-uri reggae.

Piesa este compusa de catre Cristina, alaturi de Adrian Verzila, Deaconu Dan Andrei si Costache Daniel, iar lyric video-ul este realizat de catre Dan Paraschiv. Pentru noul single, simpatica artista ne dezvaluie si o noua imagine, mult mai provocatoare, pentru care a realizat un shooting la o piscina din Bucuresti, alaturi de fotograful Virgil Hritcu.
Vara se poarta single este refrenul care mi-a sunat in minte intr-o dimineata, la prima ora. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inregistrez si sa le trimit baietilor alaturi de care lucrez pe partea de productie muzicala. Versurile le-am compus foarte repede, alaturi de managerul meu, incercand sa punem in cuvinte experientele noastre. Vara se poarta single, pentru ca atat fetele, cat si baietii, vor sa se distreze, sa fie la mare, sa se bucure de plaja si de prieteni. E o piesa vesela cu un vibe bun, usor de fredonat, care sper sa-i insoteasca pe tineri in noptile de party”, povesteste Cristina Vasiu.
Un produs Blogger.