Nico se intoarce la prima ei dragoste

Dupa mai bine de 6 ani, Nico il are din nou ca partener de scena pe Shobby, cu care a colaborat pentru piesa “Viata unui artist”.


Piesa Clipe este compusa de catre Laurentiu Matei, iar versurile sunt semnate de catre Ovidiu Iordache si Ionut Dragan.

“Mi-am dorit de mult sa colaborez din nou cu Shobby, intotdeauna ne-am inteles de minune si aceasta piesa a reusit sa ne aduca, din nou, in studio.

Multe din piesele pe care le cant sunt sensibile, insa publicul meu tocmai astfel de piese asteapta sa lansez”, spune Nico.
"Clipe este o piesa pop, cu influente R&B, ce vorbeste despre sentimente si trairi care raman vii, chiar si dupa ce o relatie ajunge la final. Sunt convinsa de faptul ca multi dintre cei ce vor asculta piesa, se vor regasi in povestea ei”, adauga artista.
Ultima colaborare intre cei doi artisti a avut loc in anul 2007, piesa Viata Unui Artist a fost inclusa pe albumul Ce Nu Ati Inteles, lansat de catre Shobby.

In aceasta perioada, Nico lucreaza intens la un nou material discografic, care va fi lansat la finele anului, iar stilul single-ului este directia spre care se va indrepta urmatorul album al artistei.

Un produs Blogger.