Sophia lanseaza piesa "Ziduri"

Excentrica Sophia, cu chipul zidit! Imagine spectaculoasă pentru noua piesă a artistei


Non-conformista Sophia dovedește încă o dată că este una din cele mai creative artiste din România. La nici o lună de când a fost desemnată la Celebrity Awards “vedeta cu cel mai spectaculos look din România”, Sophia lansează o nouă piesă, de această dată în limba română. 

Este vorba de o compoziție a talentatului Shift, “Ziduri”, pentru care artista a realizat o ședință foto spectaculoasă.

Din dorința de a comunica faptul că oamenii sunt prizonierii propriilor temeri și se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare cu chipul acoperit de tencuială albă, ca un zid, îmbrățișată de mâini negre care simbolizează proprile angoase, bariere și neputințe ale sufletului. Una dintre acestea ajunge însă să o sugrume, accentuând senzația de anxietate.
„Fiecare mână poate simboliza câte o frică, un eșec, o experiență  tristă, durere, amărăciune, delir, pierderea omului drag, o temere și un stop pentru a merge mai departe și care te transformă într-un suflet nefericit. Mâna care ajunge însă la suflet este cea care reușește să spargă zidul, e a celui care dorește cu adevărat accesul la sufletul său autentic”, declară Sophia.
„Prea multe ziduri am ridicat singuri/ Nu sunt decât ziduri ce pot cădea ușor”, sunt versurile refrenului, artista subliniind faptul că noi suntem responsabili pentru piedicile de comunicare și pentru faptul că nu ajungem să fim cu adevărat deschiși în relațiile cu ceilalți. Aceste bariere, la fel ca orice zid, pot fi ușor dărâmate, dacă am avea cu adevărat aceasta dorință.
„Dacă reușim să spargem aceste ziduri, ajungem la autenticitatea sufletului. În momentul în care ajungi să fii tu însuți într-o relație, poți construi ceva frumos, dar numai dacă reușești să spargi zidurile”, adaugă artista
Un produs Blogger.