Station 4, pregatiri pentru clipul piesei "Lumea este mare"


Station 4, trupa de baieți care în urmă cu o lună a lansat cel mai nou single “Lumea este mare”, alături de Mango Records, a filmat ieri videoclipul piesei! 

Filmările, care au durat peste 20 de ore, au avut loc în mai multe puncte din capitală, printre care și un acoperiș din centrul Bucureștiului. 



Regia și producția noului clip au fost semnate de echipa Vision Production, condusă de Claudiu Stan și Richard Stan. Pentru cadrele spectaculoase care vor apărea în videoclipul “Lumea este mare”, Vision Production a folosit o macara specială, dar și câteva drone pentru filmarea de pe acoperiș.
“Ne-a plăcut foarte mult echipa cu care am lucrat! Am legat o relație de perietenie pe timpul filmarior, iar asta s-a simțit și treaba a decurs ca la carte. 
De acolo de unde am filmat noi clipul piesei “Lumea este mare”, lumea era, de fapt, destul de mică! :)  Pe acel acoperiș am trecut de la o stare la alta, ne-a fost ba foarte cald, ba foarte frig, dar totul a meritat!” ne-au spus baieții de la Station 4.
La filmările clipului “Lumea este mare”, cei patru baieți de la Station 4 au fost sustinuți și de alți artiști Mango Records, precum Mellina, Pitt Leffer și Gabriela Amzaru. 

Videoclipul noului single al baieților de la Station 4 va fi lansat în maximum o săptămână. 

Un produs Blogger.