Chris Brown lanseaza "X" | Asculta albumul



Castigator Grammy si unul dintre cei mai bine vanduti artisti din lume, Chris Brown lanseaza cel de-al saselea album din cariera. 

Albumul intitulat "X" aduce colaborari cu Usher, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rick Ross sau Tyga si va fi disponibil pentru pre-comanda incepand cu 19 august. 

Single-ul "Loyal", feat-ul cu Lil Wayne si Tyga are deja peste 1 milion de vanzari digitale si continua sa urce in topurile muzicale, fiind numarul 1 timp de 9 saptamani la rand, in topul R&B/Hip. 

Cel mai recent track lansat de catre Chris Brown, "New Flame", colaborarea cu Usher si Rick Ross este deja in Top 20, atat la categoria Urban, cat si la Rhythm. Brown va lansa in cateva saptamani si videoclipul piesei. 

"Imi doresc ca fiecare sa porneasca alaturi de mine in calatoria 'X'. Vom experimenta suisuri si coborasuri, dragoste si suferinta", declara Chris Brown.

Albumul "X" vine dupa lansarea "Fortune", in 2012, material discografic care a cucerit topurile muzicale si s-a bucurat de un succes remarcabil. Albumul "Fortune" a ocupat prima pozitie in Billboard Top 200 Albums Chart. 

Un produs Blogger.