Adriana Rusu s-a decis sa faca "Primul pas"


Adriana Rusu lanseaza un nou single, “Primul pas”, alaturi de Cat Music si compus in studiourile DeMoga.

Single-ul “Primul pas” face o trecere spre beat-urile urbane cu care Adriana Rusu ne-a cucerit in feat-ul cu Tataee din urma cu cativa ani.

Adriana Rusu a revenit in muzica odata cu lansarea single-ului “Arde”, o balada plina de emotie, lansata alaturi de un videoclip in cadrele romantice se imbina cu cele pasionale.

Pentru noul single, “Primul pas”, Adriana a realizat si un shooting senzual, produs de catre Codrin Roibu. Single-ul “Primul pas” este compus de catre Adda, Liviu Teodorescu, Yogi si Robert Toma.
“Am mare incredere in piesa “Primul pas”. Este o melodie de dragoste, in care regasim emotii, sentimente si trairi ce ne amintesc de o relatie aflata la inceput de drum”, declara Adriana Rusu.
Pe langa schimbarile de look, Adriana Rusu face si o schimbare de stil muzical pentru piesa “Primul pas”, insa toate actiunile converg spre o atitudine in trend, plina de farmec. In tot acest timp, Adriana Rusu are concerte atat in Romania, cat si in Republica Moldova, unde artista abordeaza orice gen muzical, de la piese pop sau R&B la interpretarile unor piese celebre ale Mariei Tanase.

Un produs Blogger.