Printre "Gheata si Foc" cu Lambrino si Simona Nae


Single-ul este compus de catre Petrut Ioan Emanuel, Ursache Corneliu Marian si Iliescu Marilena Rucsandra si creaza un joc cu o nuanta antagonica intre gheata si foc, intre o voce masculina, cea a lui Lambrino, si o voce feminina, cea a Simonei Nae.
"Aceasta piesa este una de cuplu, care descrie confuzia ce se creeaza de multe ori intre parteneri, atunci cand nu exista comunicare. Fiecare dintre ei are o alta viziune asupra relatiei si, de obicei, acest lucru poate duce la neintelegeri", spune Lambrino.
Cele doi voci se imbina perfect cu versurile care descriu o poveste usor melancolica, in care doi indragostiti lupta pana si cu morile de vant pentru a mentine flacara aprinsa.
"Am lucrat foarte bine impreuna, iar Lambrino este un adevarat profesionist. "Gheata si foc" este o piesa care va ajunge cu siguranta in sufletele oamenilor, deoarece situatia descrisa se intalneste in viata de zi cu zi. Nu vorbeste despre iubiri perfecte, ca in povesti, ci arata partea nespusa si de multe ori, cea mai grea a relatiei", declara Simona.
Lambrino nu este insa la prima aparitie in muzica romaneasca. Artistul a colaborat de-a lungul anilor cu trupe ca Hara sau Talisman, iar muzica e un aspect important din viata lui. Simona Nae ne-a surprins vara aceasta cu videoclipul "Indian Summer", in care a afisat un nou look.

Un produs Blogger.