Annely Cole lanseaza piesa "Breathe"


Iti aduci aminte de Sweet Kiss “Alin, Alin”? Atunci sigur o stii pe Annely Cole – artista care a strabatut tara in lung si lat cu hiturile din anii ’90. Annely nu a renuntat la muzica odata cu incheierea proiectului Sweet Kiss, ci s-a reinventat continuu cu hituri ca “Si totul va fi bine” cu Ralflo, “Shalala” si “Need you” (single ce a ajuns pe primele locuri in Rusia).

Acum Annely Cole lanseaza cel mai nou single al sau “Breathe” – o piesa semnata Sprint Music ce a luat nastere in studioul Rolla 7, compusa de Alexandru Serbu & Emanuela Oancea si mixata de Alexandru Truta.
Aceasta piesa este una foarte draga mie, intrucat vorbeste despre experiente reale, dureroase si din care am avut de invatat foarte multe. “Breathe”  este despre iubiri pierdute, iubiri pentru care s-ar fi putut lupta mai mult. Desi are o tenta trista, este o piesa energica, care transmite foarte multe. Ma reprezinta pentru ca mereu am trecut cu optimism peste problemele din viata mea, si sunt bucuroasa de vestea pe care mi-a dat-o managerul meu Marius China: proaspat intors de la Amsterdam Dance Event, mi-a spus ca piesa mea a avut cel mai mare impact la acest eveniment si ca Airborn Artists ( o mare casa de discuri din Olanda) sunt interesati sa o licentieze, a declarat Annely Cole.
Un produs Blogger.