EXCLUSIV: CU si DESPRE #NoapteaTarziu



Este imposibil sa nu stiti despre cine vorbim cand spunem NoapteaTarziu, dar daca totusi ati ramas in urma, lasati-ne sa va facem o mica prezentare a proiectului ce face furori in intreaga tara!

4 tineri, o camera de filmat, idei traznite si multa voie buna - de atat a fost nevoie ca sa dea lovitura atat in mediul online cat si in actorie. In mai putin de o saptamana au adunat peste 800.000 de vizualizari la parodia SUNT UN COCALAR si ne promit noi surprize si proiecte. Pana atunci, noi am stat de vorba cu ei si i-am "stors" de informatii.

1) Salut! Deja ati prins gustul succesului si toata lumea vorbeste despre proiectul #NoapteaTarziu, dar cine se ascunde in spatele lui? Spuneti-ne cate ceva despre voi.
Salut! Suntem 4 studenti din Timisoara. Primul dintre noi este Adrian Popescu, zis si Cuza, 23 de ani, vine din Targu Jiu si este student la Facultatea de Medicina, Horatiu-Adrian Cuc, 21 de ani, zis si Cucu, vine din Oradea si este student la Facultea de Litere, Adrian Nicorici, 21 de ani, zis si Licurici, vine din Hunedoara si este student la Facultatea de Geografie si Ramona Dumitrescu (noua membră a echipei), 22 de ani, vine din Targu Jiu si este studenta la Facultatea de Jurnalism.

2) De ce "Noaptea Tarziu"?
Ne numim “Noaptea Tarziu” deoarece dupa cum ti-am spus si inainte, fiind studenti, singurele momente pe care le avem mai libere sunt noaptea si doar atunci putem lucra.

3) Ce va inspira cand puneti la cale o parodie? 
Noi in general vorbim despre lucruri pe care le traim in viata de zi cu zi. De exemplu, fiecare dintre noi a avut cel putin o data “sesiuni criminale”, bacalaureat sau a trait printre cocalari. 

4) Cum va impartiti timpul intre facultate, filmari, aparitia la emisiuni si viata personala? 
Nu prea avem viata personala, deoarece ne petrecem tot timpul impreuna lucrand la episoade. Cat despre facultate, incercam sa nu lipsim, iar in cazul in care lipsim facem tot posibilul sa recuperam orele/laboratoarele pierdute.

5) Care a fost reactia celor din jur, a cunoscutilor cand au vazut cat de repede deveniti cunoscuti? 
Toti prietenii, cunoscutii sunt foarte bucurosi de succesul nostru. In ultima perioada primim mesaje si telefoane de la persoane cu care nu vorbeam prea des.

6) Dar reactia voastra? V-ati asteptat la un asemea succes?
Clar, nu ne-am asteptat la un asemnea success, mai ales intr-un timp atat de scurt. 

7) Cititorii sunt curiosi ce ne mai pregatiti. La ce sa ne asteptam in viitor?
Avem cateva proiecte in desfasurare si o sa vedeti cat de curand despre ce este vorba. Ramaneti aproape! 

Un produs Blogger.