Fă-ți vocea cunoscută: "Vreau să cânt" revine!


"Vreau să cânt", singurul concurs de talente vocale din Cluj-Napoca revine cu editia 4! Anul trecut, Raluca Bilatiu a câștigat concursul în urma etapelor de care a trecut. Cine iasă anul acesta în evidență?

Cei care vor raspunde cu DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa vreausacant@bigtime-production.com. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio-ul de înregistrări se face numai de către Bigtime Production.

Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

Materialul audio înregistrat și poza concurentului vor fi afișate pe pagina de web www.bigtime-production.com pentru votare.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun etc.

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:

• 05 – 16 noiembrie – înscrieri
• 17 – 28 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
• 29 noiembrie – 6 decembrie – votare
• 13 decembrie – semifinala, la Club Sin, de la ora 19:00
• 20 decembrie – finala, la Club Sin, de la ora 19:00

Campania “Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 5 noiembrie – 20 decembrie 2014.
Un produs Blogger.