Încep Galele Live la Vocea României




Un carusel de emotii a cuprins atat concurenții cat și telespectatorii din septembrie și pana acum. Dupa etapa auditiilor pe nevazute a avut loc etapa confruntarilor, care a luat sfarșit aseara și a dezvaluit cine sunt concurentii care vor merge mai departe in live-uri. 

Pe tot parcusul emisiunii peste 1.3 milioane de romani au fost cu ochii pe performantele concurentilor, iar in minutul de aur de la 20:57, aproximativ 2.2 milioane de telespectator au urmarit Vocea Romaniei.

Emotia, tensiunea, lacrimile de bucurie sau de tristete si optimismul au fost principalele atribute ale editiei de ieri seara. Concurentii s-au pregatit intens pentru a lua cu asalt ringul de pe scena Vocea Romaniei si a-si continua drumul catre show-uri live care sa ii duca mai aproape de marele trofeul. 

Antrenorii au fost nevoiti sa aleaga intre cei mai buni, iar acest lucru nu a fost usor. Competitia se inteteste atat pentru concurenti cat si pentru antrenori, deoarece fiecare dintre ei isi doreste sa aiba trofeul in echipa, iar fiecare pas este esential in calatoria catre titlul de Voce a Romaniei.  

Un produs Blogger.