Phelipe prezintă single-ul "Dragoste de buzunar"


Se spune că uneori dragostea trece prin buzunar și se întreține cu ajutorul banilor. Dacă dragostea este sau nu boala grea pentru buzunar, aflăm din noul single lansat de Phelipe – “Dragoste de buzunar”

După ce ne-a cântat despre fosta lui, în single-ul lansat în urmă cu cateva luni, Phelipe lansează o nouă piesă, “Dragoste de buzunar”, compusa chiar de el, împreună cu Florin Buzea, Răzvan Matache, Shift, Cortes și Adi Cristescu. Versurile noului single concluzionează o poveste de dragoste fară un final fericit și răspunde sincer la intrebarea “se poate cumpăra iubirea?”.
"În ziua de azi se spune că banii cumpăra orice, inclusiv iubirea. De asta am ales să fiu, din păcate pentru unele femei, atât de sincer. Din fericire nu am trecut și sper să nu trec niciodată prin așa ceva. Nu condamn nici bărbații, nici femeile care fac asta, dar sper că mesajul piesei să vindece acest comportament superficial", declară Phelipe.
Și pentru single-ul “Dragoste de buzunar” Phelipe păstrează genul muzical R&B, la fel cum a făcut până acum și la restul pieselor sale. 

Un produs Blogger.