Xonia lansează piesa "Vino înapoi"


“Vino Inapoi” este cel mai recent single al Xoniei, lansat chiar in aceasta dimineata pe pagina de facebook a artistei. Produs in studiourile Deepcentral, “Vino Inapoi” a fost o provocare pentru cantareata, deoarece este prima piesa in limba romana. Cantareata si-a surprins fanii cu o noua imagine inspirata din look-ul celebrei Marilyn Monroe.

“Vino Inapoi” vorbeste despre toate momentele de ratacire emotional, iar mesajul piesei si interpretarea ne lasa sa descoperim latura mai sensibila a Xoniei. Imaginea cantaretei, extrem de sexy si de senzuala, vine perfect in completarea textului: o piesa seducatoare cantata de o fata seducatoare.

“Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Inapoi” urmeaza sa fie filmat in Bucuresti catre finalul acestei luni. Xonia a pregatit o noua coregrafie pe care urmeaza sa o prezinte zilele urmatoare, iar piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Un produs Blogger.