Au fost confirmate inca 5 nume pentru UNTOLD FESTIVAL


Nu te-ai hotarat inca daca sa-ti cumperi sau nu bilet la UNTOLD FESTIVAL? Ei bine, acum este momentul. Cei mai in voga DJ si artisti ai momentului vin sa faca senzatie pe Cluj Arena. Iata inca 5 nume care vin sa faca istorie pentru voi: 

DJ-ul și producatorul ATB este unul dintre starurile electro care revine dupa 3 ai in Romania, de data aceasta la Cluj. Fie ca-ti place piesa "9 P.M.  (Till I come)",  "Ecstasy" sau "Still here?", cu siguranta mixul pe care il va pregati pentru cel mai asteptat eveniment al anului te va pune-n priza. 

Daca ne spui ca nu ai auzit de Tinie Tempah, iti garantam ca spectacolul pe care-l va oferi in luna iulie te va face sa te indragostesti de el. Este unul dintre cei mai cunoscuti rapperi, un fashion-icon si detinatorul a 2 premii Brit Awards.

FATMAN SCOOP, starul american de hip-hop, castigatorul a 2 Grammy Awards si in acelasi timp "fabrica de energie", vine la UNTOLD FESTIVAL sa-ti arate ce inseamna GOOD VIBE. 
A colaborat cu Mariah Carrey, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul si cu romanca noastra Claudia Cream pentru piesa "Just a Little Bit".


Duo-ul suedez de senzatie Cazzette nu se da la o parte cand vine vorba de a da frau liber pasiunii pentru muzica si au de gand sa-ti arate de ce sunt in stare. 

Producatorii și DJ-ii Third Party reusesc sa se diferentieze prin stilul lor unic, asa ca pregateste-te sa fii lasat fara cuvinte de jocul lor la butoane. 



Un produs Blogger.