(P) Loredana revine la Cluj


“Reveria” Loredanei ajunge in Cluj-Napoca duminica, 1 martie, ora 19.30, la Casa de Cultura a Studentilor. Mii de fani vor visa impreuna cu Diva absoluta a Romaniei de-a lungul a 16 concerte, care vor avea loc in 14 orase din tara plus Chisinau.
“Pornim din nou in turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toti fanii mei din toata tara!! Reveria va calatori prin toata Romania si la Chisinau incepand cu 23 februarie pana pe 15 martie! Voi fi alaturi de banda mea Agurida, de dansatori si invitati speciali in cea mai tare productie artistica a anului – Reveria!!! Un spectacol unic si irepetabil! De abia astept sa ne intalnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp!  Pe curand, Dragoste, Loredana”
Loredana le ofera si in acest an romanilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internationala, o productie magnifica, unica in Romania. Abandoneaza-te celui mai frumos vis si traieste “Reveria”! In Cluj-Napoca, show-ul Loredana va avea loc duminica, 1 martie, ora 19.30, la Casa de Cultura a Studentilor.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a salii de spectacol si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie, este de 100 de lei categoria VIP, 80 de lei categoria I si 60 de lei categoria a II-a.

Un produs Blogger.