Meghan Trainor domină topul Billboard 200


În prima săptămână de când a fost lansat, albumul "TITLE" s-a vândut în peste 237, 511 de unități și devine primul material discografic al unei artiste pop care obține acest record, în ultimii 5 ani. Albumul "TITLE" domină și vânzările iTunes, dar și topurile muzicale pop din SUA și alte 67 de țări.

Primul single, "All about that bass" se bucură de un succes răsunător și are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar recent piesa a fost nominalizată la categoria "Înregistrarea anului", în cadrul premiilor Grammy. Pe lângă milioanele de vizualizari, "All About That Bass" s-a poziționat 8 săptămâni pe primul loc în topul Billboard Hot 100. După lansare, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, iar pe YouTube au fost lansate numeroase cover-uri după piesă.

La nivel mondial, piesa a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale din peste 58 de țări, cu peste 10 milioane de descărcări și peste 275 de milioane de stream-uri. Al doilea single de pe album, "Lips Are Movin", lansat în urmă cu câteva săptămâni, a primit de 2 ori discul de platină și este în continuă creștere în topurile internaționale. 

Tracklist album:

1. The Best Part (Interlude)
2. All About That Bass
3. Dear Future Husband
4. Close Your Eyes
5. 3am
6. Like I'm Gonna Lose You feat. John Legend
7. Bang Dem Sticks
8. Walkashame
9. Title
10. What If I
11. Lips Are Movin
12. No Good For You*
13. Mr. Almost*
14. My Selfish Heart*
15. Credit*

*Deluxe Edition Bonus Tracks

Un produs Blogger.