Pepe a refăcut alături de Liviu Varciu "Da Sau Nu", cel mai recent single al său


Pepe si Liviu isi unesc fortele in acest weekend pentru a face cea mai frumoasa surpriza tuturor celor ce ii indragesc. Fanii vor fi absolut incantati sa ii vada pe cei doi pe aceeiasi scena si mai mult de atat, cantand aceeiasi piesa fiindca Pepe si Liviu au refacut deja "Da Sau Nu" ca si prim "single" al unui "posibil" viitor proiect. Lansarea acestei noi colaborari este programata pentru maine seara, intr-o noua gala a transformarilor spectaculoase.

Toti cei aflati in public si colegii care au fost de fata la filmare au spus ca cei doi se potrivesc de minune chiar si din punct de vedere muzical si ca ar fi pacat sa se piarda un astfel de potential. Cumva, singura problema importanta ce nu a putut fi depasita a fost chiar numele "viitoarei trupe", urmand ca fanii sa vina cu propuneri si dintre acestea sa se aleaga ceva daca lucrurile vor prinde contur.
"Noi doi am mai cantat impreuna, ba chiar de nenumarate ori insa privat. Acum este pentru prima oara cand o facem cat se poate de serios si public J. Cu repetitii, coregrafie, trupa, costume ... tot. Pentru o prima reprezentatie eu zic ca a fost foarte bine si sunt sigur ca cei de acasa vor aprecia momentul. Ce ne rezerva viitorul in acest sens ... nu putem stii. Pana la urma tot publicul este cel care decide si cel care trebuie sa ne spuna daca am facut bine ceea ce am facut, daca sa mergem mai departe, daca "DA Sau NU" a declarat Pepe.
Un produs Blogger.