Artistii Cat Music, premiati in cadrul Galei Radio Romania


Unul dintre cele mai importante evenimente ale inceputului de an a premiat performantele muzicale ale anului 2014. Radio Romania a desemnat duminica, 22 martie, castigatorii celei de-a XIII-a editii a premiilor muzicale.

"Artistul anului", "Interpreta anului, "Melodia anului" sunt doar cateva dintre cele 11 categorii la care artistii Cat Music au fost premiati. Delia, 3 Sud Est, Voltaj, directia 5, Elena Gheorghe, What's Up si Bere Gratis sunt marii castigatori ai Premiilor Radio Romania.

Delia a fost desemnata "Interpreta anului", iar hitul "Pe aripi de vant", feat Kaira, compus de Kazibo Music, este "Cantecul anului". Artista a urcat pe scena premiilor, unde a interpretat piesele "Pe aripi de vant" si "Ipotecat", dar si cel mai recent single "Inimi desenate".

Premiile "Artistul anului" si "Cea mai buna piesa pop" au mers anul acesta catre trupa 3 Sud Est, iar baietii au interpretat pe scena Salii Radio hiturile "Vorbe care dor", "Emotii" si "Liberi".

Trupa Voltaj a fost desemnata "Cel mai bun artist pop-rock", iar piesa "De la capat", cu care trupa participa la Eurovision Song Contest 2015, este "Cel mai bun cantec pop-rock". Trupa a emotionat publicul prezent cu piesa "De la capat" si a electrizat atmosfera cu hitul "Da vina pe Voltaj".

Melodia "Mamma Mia (He's Italiano), featuringul dintre Elena Gheorghe si Glance, a fost desemnata "Cel mai bun cantec pop-dance", iar frumoasa artista a cucerit publicul cu interpretarea hitului international.

Colaborarea dintre Bere Gratis si Sore, piesa "Noapte calda", a primit premiul pentru "Cel mai bun duet", iar hitul lui What's Up, "Taxi", premiul pentru "Cel mai bun mesaj".

Trupa directia 5 a primit premiul pentru "Cel mai bun album", "Rock' N' Roll baby", iar solistul trupei, Cristi Enache, a fost desemnat "Cel mai bun interpret". Membrii trupei au interpretat piesele "De ce iubim" si "Forever love", alaturi de Lidia Buble.

Hitul "Noi simtim la fel", primul single al Lidiei Buble, este una dintre piesele pentru care Adrian Sina a fost desemnat "Cel mai bun compozitor". Lidia Buble si Adrian Sina au urcat pe scena premiilor si au interpretat "Noi simtim la fel".

Devenita deja o traditie, Gala Premiilor Muzicale Radio Romania a oferit si in acest an, un regal de muzica, in care prestatiile live ale celor mai cunoscuti artisti au facut sa vibreze de emotie intreaga audienta, iar “cel mai bun” a fost numitorul comun al tuturor prestatiilor.

Un produs Blogger.