ESTE OFICIAL! Zayn a părăsit trupa One Direction


Milioane de zvonuri au umplut internetul in ultimele zile, iar astazi au fost confirmate: Zayn Malik paraseste definitiv trupa One Direction.
Anuntul a fost facut pe Twitter de Simon Jones, reprezentantul oficial al trupei din Marea Britanie.
"Dupa 5 ani incredibili, Zayn Malik s-a decis sa renunte la trupa One Direction. Niall, Harry, Liam si Louis vor continua in formula de 4, se pregatesc intens pentru viitoarele concerte, incepand curand si inregistrarile pentru ce-l de-al 5-lea album, programat sa apara pe finele acestui an.", a spus acesta.
Zayn a fost victima stresului, criticilor si multor minciuni, acesta clacand in urma cu o saptamana, cerand o pauza. Putini au stiut insa ca acesta avea deja in cap plecarea, consultand avocati, luandu-si ramas bun de la fani prin intermediul baietilor si ferindu-se cat mai mult de presa.
"Viata mea impreuna cu One Direction a fost mai mult decat mi-am putut vreodata imagina, dar, dupa 5 ani, simt ca este momentul potrivit sa ies din trupa. As dori sa imi cer scuze fata de fanii pe care i-am dezamagit, dar trebuie sa-mi urmez inima. Plec deoarece vreau sa fiu un om normal, care la 22 ani poate sa se relaxeze si sa aiba o viata in spatele reflectoarelor. Stiu ca mi-am facut 4 prieteni pe viata, Louis, Liam, Harry si Niall si mai stiu ca vor continua sa fie cea mai buna trupa din intreaga lume!", a declarat Zayn Malik cu lacrimi in ochi.
Simon Cowell, fondatorul si mentorul trupei, a primit vestea ca pe un cutit in spate, insa respectand decizia cantaretului.
"As dori sa-i multumesc lui Zayn pentru tot ce a facut pentru trupa. Inca de cand l-am cunoscut prima data in 2010, i-am purtat un respect imens. L-am vazut crescand si castigand incredere in sine - imi pare extrem de rau sa-l vad plecand. Cat pentru One Direction, fanii pot sa ramana siguri ca Niall, Liam, Harry si Louis sunt extrem de incantati de viitorul trupei. Nu pleaca nicaieri!", a spus Cowell in incheiere. 
Un produs Blogger.