Robert Toma, ADDA & Liviu Teodorescu - Tot ce mi-a ramas


Dupa colaborari cu artisti consacrati din Romania, pentru care a compus si produs piese - Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina, Robert Toma lanseaza primul sau single “Tot ce mi-a ramas”, feat ADDA si Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music. 

Piesa "Tot ce mi-a ramas" este compusa de Robert Toma, impreuna cu ADDA si Liviu Teodorescu, iar videoclipul este regizat de catre iRonic (Alin Sterian).
Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”, a marturisit Robert Toma.
Cei trei artisti au lucrat si pentru alti artisti cunoscuti din Romania si isi doreau de foarte mult timp sa lanseze o piesa impreuna, iar acum au trecut la fapte.
Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”, a declarat ADDA.
Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”, incheie Liviu Teodorescu.
Un produs Blogger.