3 Sud Est și Inna lansează single-ul "Mai stai"


Dupa ce "Emotii" a fost desemnata Piesa Anului 2014 in Romania, idolii unei generatii lanseaza single-ul "Mai stai", o colaborare spectaculoasa cu Inna.
"O colaborare inedita si o piesa care speram sa va atinga inimile, alaturi de constanteanca noastra, Inna, pe care o admiram pentru faptul ca muzica ei si numele Romaniei au fost auzite in toata lumea", declara membrii trupei 3 SUD EST.
La fel ca in cazul celorlalte piese ale trupei si single-ul "Mai stai" este compus de catre membrii trupei, insa de aceasta data alaturi de baietii de la Play & Win, compozitorii Innei.
Sunt foarte fericita si mandra sa cant o piesa impreuna cu 3 SUD EST, artisti pe care ii apreciez de ani buni. Este un vis implinit! Sunt cu atat mai incantata cu cat si ei, ca si mine, vin de la malul marii. Ne-am unit fortele si a iesit 'Mai stai', o piesa sincera si draga mie", spune INNA. 
O productie Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music si Global Records, single-ul "Mai stai" contine refrenul unei piese compuse in urma cu cativa ani de catre Play & Win si lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a pastrat doar refrenul, restul melodiei fiind compus de catre Laurentiu, Viorel si Mihai, iar productia muzicala ii apartine lui Laurentiu Duta. Videoclipul oficial al piesei "Mai stai" urmeaza sa fie filmat si lansat in cateva saptamani.

Un produs Blogger.