EXCLUSIV: Voltaj vor să aducă trofeul ESC acasă!


Voi i-ati ales, noi i-am luat la intrebari! Nu mai este nevoie de prezentare, caci indragita trupa Voltaj este deja pe buzele intregii tari si a romanilor din strainatate. Ei ne vor reprezenta tara la Eurovision in Viena, castigand finala care a avut loc pe 8 martie la Craiova. Acestia au obtinut 4.707 de voturi din partea publicului, transformate in 12 puncte, adaugandu-se si cele 12 puncte din partea juriului.

Semi-finala in care vor canta baietii va avea loc pe 19 mai, iar daca se vor califica mai departe, vor face show in marea finala de pe 23 mai.

1) Salutare! Multumim ca ati acceptat sa stati de vorba cu noi. Nu a trecut mult timp de la reusita voastra la Eurovision. Cum ati sarbatorit?
Ne-am bucurat,  fireste c-a fost o sarbatoare in sufletul fiecaruia dintre noi, dar n-am avut timp pentru a sarbatori. A doua zi dupa ce am castigat au inceput pregatirile pentru Viena, discutiile cu delegatia de la TVR pentru a pune la punct intregul show, dupa care au urmat repetitii, emisiuni si concerte.
2) Fanii sunt curiosi: pastrati acelasi tipar sau ne pregatiti ceva nou-nout? 
Spectacolul nostru de la Viena va fi o surpriza! Credem ca am gasit niste idei foarte bune, care sa-i faca pe oamenii din sala si pe cei aflati in fata televizoarelor sa inteleaga perfect mesajul nostru si sa isi doreasca sa se implice in campania “De la capat”. In acelasi timp ne dorim sa transmitem multa emotie. 
3) Ati ascultat piesele celorlalte tari participante? Care va plac in mod deosebit? 
Am ascultat toate melodiile de mai multe ori, ca sa vedem cat de grea e competitia. E foarte clar ca nu e una usoara. Sunt cantece si voci foarte bune. Ne plac italienii si suedezii. 
4) Spuneti-ne despre voi - cum va pregatiti, ce asteptari aveti, in ce va incredeti si care va sunt temerile referitoare la finala.
E un lucru pe care noi il facem de foarte mult timp: cand avem o tinta, pur si simplu ne concentram pe ea, nu ne mai uitam la nimic din ce este in jur si incercam sa ne facem treaba cat se poate de bine. Avem incredere ca mesajul piesei noastre va fi inteles de intreaga Europa si va ajunge la sufletele oamenilor. Ceea ce ne diferentiaza pe noi de restul concurentilor este mesajul social puternic pe care il are piesa “De la capat” si camapania din spatele ei. 
5) Multa lume vorbeste despre o asa-zisa "reteta a succesului la Eurovision". Care sunt ingredientele voastre?
Am urmarit an de an competitia si de multe ori piesele castigatoare ne-au luat prin surprindere. Am constatat ca nu exista  tendinte. Fiecare tara incearca sa participe de multe ori cu o piesa asematoare ca stil cu cea care a castigat in anul precedent si se pare ca acest lucru nu functioneaza.  Tocmai de aceea noi credem ca piesa noastra la Viena poate avea un impact puternic datorita mesajului, dar bineinteles si al show-ului.
6) Un mesaj marca VOLTAJ pentru fanii ce va urmaresc pe Muzzix.RO?
Sa nu va fie teama niciodata s-o luati DE LA CAPAT!
Un produs Blogger.