Premiere la cinema: 3 – 9 aprilie 2015


Pe lângă urmăriri, lupte corp la corp şi efecte speciale, weekendul vine şi cu un documentar 3D despre unul dintre cele mai fascinante locuri de pe glob, o animaţie numai bună să îi înveţe pe cei mici că aparenţele sunt înşelătoare şi un film intrat anul trecut în cursa pentru Palme d'Or la Cannes.

Fast and Furious 7
Mulţi analişti aşteaptă cu sufletul la gură cifrele mondiale ale lui Furios şi iute 7. Este aproape sigur că filmul va avea cel mai bun debut al lunii aprilie, dar va reuşi el să depăşească pragul de un miliard de dolari încasări? Spectatorul român ar trebui să aştepte sequelul nu doar ca să vadă cum a reuşit echipa să termine producţia după ce al doilea cel mai important actor al seriei, Paul Walker, a murit într-un accident de maşină, ci şi ca să vadă un captivant melanj de acţiune, efecte speciale şi dramă. Jason Statham îl interpretează pe antagonistul Decker Shaw, iar Dom Toretto (Vin Diesel) şi echipa sa vor trebui să meargă pe mai multe continente pentru a avea vreo şansă să îl învingă.


Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Zâna favorită a celor mici are parte de noi aventuri extraordinare: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa semenelor ei. Dar când un grup de zâne ia iniţiativa de a captura "monstrul" înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecăţile sunt mai importante decât o inimă deschisă.


Clouds of Sils Maria
Cunoscutul regizor francez Oliver Assayas face echipă cu cea mai titrată actriţă europeană, Juliette Binoche, pentru a comenta pe seama pierderii tinereţii. Binoche este Maria Enders, o actriţă foarte cunoscută şi apreciată. Când i se propune să joace într-o repunere în scenă a piesei care a făcut-o celebră cu două decenii în urmă, Maria este flatată, dar îşi seama curând că nu este dorită în rolul tinerei Sigrid, ci în cel al mai vârstnicei Helena. Pregătirea pentru rol, discuţiile cu asistenta ei, Valentine (Kristen Stewart), şi întâlnirea cu tânăra actriţă (Chloë Grace Moretz) dorită în rolul lui Sigrid o vor face pe Maria să înţeleagă preţul maturizării.


Amazonia 3D
Un documentar realizat pe parcursul a şapte ani, Amazonia ne oferă acces în cea mai întinsă pădure tropicală de pe glob. Vedem totul prin ochii lui Sai, o maimuţă capucin crescută în captivitate şi eliberată ca prin minune după ce avionul în care era transportată se prăbuşeşte. Pentru prima oară în viaţa ei, Sai trebuie să se descurce singură în sălbăticie, înconjurată de prădători de temut şi de fenomene naturale pe care le vede pentru prima oară. Are vreo şansă să supravieţuiască?


Un produs Blogger.