Răsturnare de situație: Zayn va fi inlocuit in trupă!


Situatie incredibila pentru fanii trupei One Direction, dar si pentru membrii trupei! Zayn Malik va fi inlocuit cu o alta voce. Informatia a fost confirmata deja de managerii trupei, in frunte cu Simon Cowell. 

Schimbarea va avea loc anul viitor, iar pana atunci trupa ramane in formula de 4. Momentan, partea lui Zayn e interpretata de membrii trupei, dupa cum urmeaza in lista de mai jos:

Noua idee de a aduce o alta voce care sa-l inlocuiasca pe Zayn apartine celor de la Modest, acestia considerand ca proiectul 1D nu poate functiona in 4, deoarece acest proiect a fost nascut de 5 voci. 

La inceput, Simon a dezmintit informatia aparuta despre inlocuirea lui Zayn, dar se pare ca zilele trecute, "tatal" One Direction si-a schimbat pozitia. Aceasta schimbare poate avea loc si in contextul in care Zayn, desi a motivat plecarea sa din trupa "lipsa timpului liber", acesta s-a reapucat de muzica, avand deja cateva prezente in studio, in calitate de artist solo. 

Andrei Didas a analizat saptamana trecuta situatia trupei One Direction, acesta spunea ca o posibila inlocuire a lui Zayn, proiectul 1D si-ar semna condamnarea la desfiintare. - VEZI AICI EDITORIALUL DEDICAT TRUPEI.

CUM VI SE PARE ACEASTA DECIZIE DE A-L INLOCUI PE ZAYN?



Un produs Blogger.