(P) Deepcentral & Life on Mars, turneu național


Forward Agency organizeaza turneul national Deepcentral impreuna cu formatia Life on Mars - "Nopti Albe". Turneul reprezinta o premiera din punct de vedere al actului artistic prin asocierea unui dance duo ce a dat tonul muzical electronic al ultimilor ani (Deepcentral) cu o alta formatie consacrata – Life on Mars.

Formate din muzicieni cu o vasta experienta, atat Deepcentral (Doru Todorut si George Calin) cat si Life on Mars (Loredana Cavasdan - participanta la Vocea Romaniei in echipa lui Marius Moga, Georgiana Moraru - fosta membra a trupei Hi-Q, Nicu Avram - fost basist al trupei Bere Gratis, Catalin Gurita - fost chitarist al trupei Bolthard si Andrei Precup - fost tobosar CRBL) grupurile si-au propus sa bucure publicul cu muzica de calitate si un sound fresh, modern.

Titlul turneului este inspirat din numele celui mai nou single semnat Deepcentral - "Noapte Alba", a carui lansare a avut loc astazi, 30 aprilie. Ca o surpriza pentru fanii celor doua proiecte, artistii le-au pregatit o reinterpretare, in colaborare, a piesei "Noapte Alba" care va fi prezentata publicului pe parcursul turneului si a carei lansare oficiala va fi anuntata in curand.

Turneul, sustinut de partenerii oficiali UTV si ProFM, se va desfasura pe parcursul a 6 saptamani incepand cu 6 mai si va cuprinde nu mai putin de 15 locatii:

LISTA COMPLETA A LOCATIILOR:

06 Mai - ONESTI - Dolce Maria Pub
07 Mai - BACAU - Cafea cu Lapte
08 Mai - FOCSANI - Soho Society Pub

13 Mai - CONSTANTA - The Lodge
14 Mai - PITESTI - Epique Studio Lounge
15 Mai - PLOIESTI - Zappa Club

28 Mai - SIBIU - Cotton Club
29 Mai - FAGARAS - Colors Club

03 Iunie - IASI - Oxford Pub
04 Iunie - SUCEAVA - Versus Pub
05 Iunie - BOTOSANI - Grand Irish Pub

10 Iunie - CLUJ-NAPOCA - Mu Way Club
11 Iunie - ARAD - Curtea Veche
12 Iunie - TIMISOARA - River Deck
13 Iunie - RM. VALCEA - Stephany Club
Un produs Blogger.