Ellie White, poze uimitoare


Ellie White a realizat ultima sedinta foto inainte de nastere. Artista apare in ipostaze inedite demonstrand ca o femeie aflata in ultima luna de sarcina poate fi si deosebit de eleganta.

Cu doar o saptamana inainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al sau, Ellie White s-a lasat fotografiata de Ciprian Strugariu purtand creatii vestimentare Ana Novic, avand parul aranjat de hairstylistul Cristi Pascu si machiajul realizat de Ana Mironescu. Artista a ales rochii pictate manual, din materiale fluide, pastelate, in ton cu sensibilitatea si eleganta de care a dat dovada de-a lungul carierei sale.

Solista radiaza de bucurie in cadrele sedintei foto, postata pe blogul sau, www.elliewhite.ro.
„Ambele sarcini au reprezentat pentru mine perioade frumoase, incarcate de emotii. Si spre finalul primei sarcini, acum doi ani si jumatate, si acum am realizat cate o sedinta foto. Am vrut sa am amintire aceste momente cu totul speciale, pline de emotii”, declara artista.
Ellie White va aduce pe lume duminica cel de-al doilea copil al sau, o fetita. Nasterea va avea loc la maternitatea Medlife Grivita.

Bebelusul va avea parte de investigatii complexe, iar imediat dupa nastere i se va recolta celule stem. Kit-ul de recoltare Biogenis achizitionat de vedeta include si prelucrarea unei portiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea si extragerea celulelor stem, purificare ADN mama si copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, si un pachet de 101 teste genetice.

Probele obtinute din sangele din cordonul ombilical vor fi inregistrate si ulterior supuse procesului de criogenare treptata. Stocarea celulelor stem se face in criotancuri la -196 grade Celsius in vapori de azot lichid.

La maternitatea Medlife Grivita Ellie White a nascut si prima oara, pe 28 noiembrie 2012, cand l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil.

  • Cougar

    Cougar

  • Lions

    Lions

Un produs Blogger.