LLP & Klyde lansează "How To Love"


LLP (Paul Vasilescu) si Klyde (Claudiu Nerghes) sunt pregatiti sa cucereasca playlist-urile cu o noua piesa fresh, care cu siguranta o sa te prinda de la primul PLAY!

LLP este un DJ aflat pe val, care a colaborat cu artisti cunoscuti precum Deepcentral si a mixat HIT dupa HIT, fiind "sufletul" celor mai importante petreceri.

De Klyde v-am mai povestit ca si-a cucerit publicul inca de la X-FACTOR, iar timbrul lui deosebit l-au facut si mai apreciat in randul sustinatorilor. 
"La piesa How To Love am lucrat in mai multe etape impreuna cu LLP. I-am aratat ideea pe care o aveam demult si i-a placut imediat linia melodica. Apoi versurile au venit de la sine, refrenul fiind singura parte pe care o aveam gata. Prima oara, piesa suna cu totul altfel, pentru ca eram in cautarea sound-ului potrivit, si era cat pe ce sa nu mai fie lansata. Dar sunt foarte bucuros ca a fost gasita versiunea potrivita, care este si cea finala si am lansat-o pentru toti oamenii care ne urmaresc si ne apreciaza munca! Va doresc sa o ascultati cu placere, sa va faca vara mai frumoasa, si sa o share-uiti cat mai mult! Urmeaza multe surprize in curand!", a spus Klyde pentru Muzzix.RO
Cei doi artisti sunt si pe FACEBOOK:  Klyde - aici & LLP - aici

Un produs Blogger.