Lorena lansează single-ul "One day"


De la actorie la muzica este doar un pas. Dupa numeroasele piese de teatru din distributia carora a facut parte, Lorena isi propune acum sa cucereasca si scena muzicala cu single-ul "One day".

Piesa este compusa in studiourile Sunshine Production, de catre J. Yolo si DJ Sava si este primul single solo al frumoasei artiste. Paralel cu programul de la teatru, Lorena este pasionata de muzica jazz si sustine concerte prin toata Romania. 
"Pot sa spun ca a fost dragoste la prima ascultare si, inca de atunci, am simtit ca mi se potriveste perfect. E o piesa la care s-a muncit si in care credem foarte mult. Sunt foarte mandra ca am avut ocazia sa lucrez cu doi dintre cei mai talentati artisti din Romania. Va multumesc si sper sa va placa!", declara Lorena. 
Chiar daca studiile sale sunt in domeniul juridic, Lorena nu a uitat de pasiunea ei pentru actorie, pe care a studiat-o in clasa profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu, alaturi de care a participat la festivaluri de teatru. In prezent face parte din distributia piesei de teatru "Avarul" de Moliere, de la Teatrul Nottara. 

Un produs Blogger.