Exclusiv: MMA 2015, 3 septembrie la Sibiu


Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, va avea loc anul acesta la Sibiu in data de 3 septembrie. Evenimentul se va desfasura in Piata Mare, in fata a peste 40.000 de oameni, pe o scena impozanta, cu o deschidere de 60 de metri, comparabila cu latimea unui teren de fotbal.

In mod exceptional, cea de-a patra editie Media Music Awards va aduce pe scena de la Sibiu un numar record de artisti, peste 40 la numar, cei mai in voga in prezent, dar si legende ale muzicii romanesti.
"Evenimentul a ajuns deja la a patra editie si se bucura de sustinerea si respectul industriei muzicale si a Mass Media, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzarile de la radio si tv. Promitem ca, de la an la an, sa crestem nivelul organizarii acestui eveniment si al productiei scenice oferite artistilor si publicului”, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.
Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.

La cele trei editii Media Music Awards de pana acum au luat parte artisti de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

Mai mult, evenimentul de la Sibiu a atras interesul unor vedete consacrate din showbiz, la Media Music Awards participand inclusiv Andreea Marin, Catalin Botezatu, DJ Wanda, Anca Serea, Giulia Nahmany, Carmen Negoita, Tania Budi, cu totii dorind sa ia parte la cea mai importanta gala de premii muzicale din Romania.

In 2014, pe scena Media Music Awards VJ-ul MTV Oana Tache a decernat premiul MTV Breakthrough lui Marius Moga. Corina Caragea si Magda Palimariu au urcat si ele pe scena evenimentului pentru a inmana premii artistilor prezenti.

Media Music Awards este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si este sustinut de MTV Romania si Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.
Un produs Blogger.