Iulia Dumitrache lansează piesa "Unde?"


Iulia Dumitrache lanseaza single-ul “Unde?”, o piesa de vara cu un mesaj pozitiv, in care vorbeste despre cat de importanta este dragostea in viata fiecaruia dintre noi. 
”Piesa ‘Unde?’ este o piesa in care am ales sa vorbesc despre dragoste, fara de care nu putem sa fim fericiti! Dragostea este ingredientul care completeaza fericirea din sufletul nostru, este cea care ne implineste pe noi, ca oameni. Cred ca dragostea trebuie sa existe non-stop in noi, este la fel de vitala ca aerul. Odata cu lansarea noului single vreau sa le fac cunostinta celor care indragesc muzica mea, si nu numai, cu cel mai nou membru al trupei Hot Play – trupa cu care cant, si anume cu Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare. Personal, sunt foarte incantata de faptul ca Bubu s-a alaturat proiectului nostru si sper ca si el sa fie multumit si fericit cu alegerea facuta”, ne-a declarat Iulia Dumitrache, cea care in cel de-al treilea sezon al emisiunii “Vocea Romaniei” a fost prima concurenta care a intors scaunele celor patru jurati. 
“Dintotdeauna am fost interesat de proiecte de calitate si experiente noi. La fel ca pana acum, consider ca ocazia de a ma exprima pe scena nu trebuie ratata niciodata. Vreau sa profit de cat mai multe ocazii de a ma exprima liber pe scena, asa cum v-am obisnuit inca de la inceput”, a adaugat Bubu Cernea. 
Dupa participarea la “Vocea Romaniei”, Iulia a lansat piesele "K.O." si "Supersonic", iar proiectele sale muzicale implica si numeroase concerte alaturi de baietii de la trupa Hot Play, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Un produs Blogger.