HOT: Kim Kardashian uimeşte din nou


Nu mai e nici un secret ca rapperul Kanye West are o multime de idei traznite, insa cea mai recenta a implicat-o pe sotia lui. Kim Kardashian a ajuns sa pozeze sexy in..namol.

Sedinta foto a avut loc in Franta, pentru System Magazine, iar fotograful a fost Juergen Teller, care apare si el in pictorial. Kimmy a beneficiat de styling din partea sotului, care a ales sa o imbrace intr-un body de culoarea pielii si ciorapi negri, inainte de fi cocotata pe un munte de nisip. In schimb, rapperul a fost fotografiat intr-un outfit negru si simplu.


Oricum, nu e prima oara cand Kim Kardashian beneficiaza de ajutorul lui Kanye. La inceptul relatiei lor, rapperul i-a devastat dulapul si i-a aruncat multe dintre hainele si pantofii preferati, pentru ca apoi sa ii creeze un nou stil. Kimmy a aparut imbracata si in creatiile sotului in luna februarie, cand acesta si-a lansat colectia in cadrul Saptamanei Modei de la New York. Oricum, acest pictorial nu e mai scandalos decat cel din 2014, cand Kimmy a aparut goala pusca pe coperta Paper magazine.
Un produs Blogger.