Jasmine Saraj lansează single-ul "De povestit"


Dupa feat-urile cu Mario Fresh pentru single-urile "Merg mai departe" si "Alo Alo", Jasmine Saraj colaboreaza acum cu o alta tanara artista - Yoyo - si au ceva "De povestit".

Proiectul video este realizat de catre Alex Ceausu, iar single-ul "De povestit" este compus de catre Vanotek, Anastasia Sandu, Adrian Rusu, Sorin Seniuc si Alexandra Tirtirau. 

Ca in fiecare an, din 2012, si anul acesta Jasmine a prezentat festivalul-concurs "Mamaia copiilor". Legatura cu "Mamaia copiilor" a inceput la varsta de 6 ani, cand este desemnata marea castigatoare a concursului cu piesa "Sunt sic", compusa de catre Virgil Popescu.

Au urmat concursuri de dans sportiv, multe piese, lectii de canto si pian, 3 albume, premii la festivaluri de muzica si prezentarea unor emisiuni tv si ale unor evenimente muzicale.

Primul single lansat de catre Yoyo este "Ma sting", o colaborare cu Dianna Rotaru, piesa compusa de catre F. Charm. Tanara artista este finalista celui de-al treilea sezon al emisiunii "Next Star" si momentan este eleva Liceului de Arte Dimitrie Cuclin, unde studiaza flautul si pianul. 

Un produs Blogger.