Meghan Trainor, single nou de pe albumul "Title"


Dupa "All About That Bass", "Lips Are Movin" si "Dear Future Husband", Meghan Trainor lanseaza un nou single de pe albumul "Title".

O balada soul, cu influente retro, in stilul anilor '60, si un puternic mesaj emotional, melodia "Like I'm Gonna Lose You" este compusa de catre Meghan, alaturi de Justin Weaver, Caitlyn Smith si produsa de catre Chris Gelbuda si Meghan. 

Ca si in cazul primelor sale single-uri, care s-au bucurat de un succes impresionant, cum ar fi de exemplu "All About That Bass", care in doar un an de cand a fost lansat, are peste 900,000,000 de vizualizari si a ocupat primele pozitii in topurile muzicale internationale, cel de-al patrulea single de pe album, "Like I'm Gonna Lose You" urca deja in topurile muzicale, in tari precum SUA, Canada, Australia.

Cei doi artisti au cantat pentru prima data impreuna piesa pe scena premiilor Billboard Music Awards 2015, unul dintre cele mai cautate momente pe Shazam din acea seara. De altfel, in cadrul turneului mondial, piesa "Like I'm Gonna Lose You" a fost unul dintre momentele show-ului pus in scena de catre Meghan. 

Un produs Blogger.