OFFICIAL 1D ROMANIA, meeting aniversar dedicat trupei One Direction


23 iulie este o zi mare atat pentru trupa One Direction, cat si pentru fanii acesteia - se implinesc 5 ani de la infiintarea celui mai de succes boyband din ultimii ani. 

Official 1D Romania, cel mai mare grup dedicat trupei din Romania a sarbatorit aniversarea printr-un meeting national organizat in Bucuresti.

Desi canicula a fost prezenta, parcul Herastrau a fost gazda a peste 300 de directioneri din intreaga tara, ba chiar si din strainatate. Cativa fani au venit in Romania din Italia, Spania, Norvegia si Austria special pentru mult asteptatul meeting. 

Acesta a fost transmis LIVE pe Muzzix.RO, fiind vizionat de peste 2500 de telespectatori. Printre cei care au lipsit de la intalnire din motive bine intemeiate au fost Andrei Didas, presedintele grupului Official 1D Romania, Bianca Chiru si Mechenici Bogdan, ambii fiind moderatori ai grupului.

De asemenea, urmatorul oras care va gazdui MEETINGUL NATIONAL 2016 va fi extras sambata, 25 iulie in urma voturilor publice ale membrilor grupurilor OFFICIAL 1D ROMANIA si OFFICIAL 1D ROMANIA - OFFTOPIC .

Un produs Blogger.