Premiere la cinema în luna iulie

Nu degeaba este luna concediilor: iulie vine cu doar unsprezece premiere în cinci weekend-uri. Dar nu cantitatea contează, ci calitatea, căci luna aceasta oferă un melanj interesant de acţiune şi comedie. Află-ne mai jos recomandările.


3 iulie
Terminator: Genisys
Sunt mari şanse ca măcar două generaţii de fani ale Terminatorului să se înghesuie la cinema pentru a vedea noua aventură cu Emilia Clarke (Game of Thrones) în rolul lui Sarah Connor şi Jason Clarke în cel al fiului ei, John Connor. Arnold Schwarzenegger revine în acest film ce se doreşte un reboot al francizei, prin urmare te sfătuim să-ţi păstrezi mintea deschisă şi să te distrezi la cinema fără să le porţi pică producătorilor pentru că au schimbat cronologia filmelor anterioare ale francizei. Jay Courtney îl interpretează pe Kyle Reese, soldatul trimis din viitor pentru a o proteja pe Sarah Connor, doar că o dată ajuns în anul 1984 eroul va avea parte de o surpriză gigantică.


Într-o completă schimbare de ritm, weekend-ul ne oferă şi One Direction: The Inside Story/One Direction: Povestea din culise, film-concert despre extraordinar de populara trupă, aflată într-un turneu cu încasări de peste un miliard de dolari. Vom mai putea vedea şi producţia istorică franceză Diplomatie/Diplomaţie, despre o noapte fatidică din istoria Parisului, când, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, o decizie a lui Hitler ar fi putut schimba o dată pentru totdeauna aspectul Oraşului Luminilor.


10 iulie
Minions/Minionii
Mai e nevoie să spunem ceva? Poate "Ba-na-na!"... În iulie vom vedea dacă au avut dreptate cei care i-au prevăzut animaţiei Minions încasări de peste un miliard de dolari în toată lumea. Indiferent de rezultatele financiare, e imposibil să găseşti un film mai potrivit pentru întreaga familie. Filmul ne prezintă istoria simpaticilor minioni, mari încurcă-lume (sau omoară-villain-i?) de pe vremea când erau simple organisme monocelulare până în anii '60, când încearcă să o convingă pe eficienta Scarlett Overkill (Sandra Bullock), care vrea să devină primul mare villain feminin din istorie, să-i accepte ca aghiotanţi.

După ataşantul Familia Bélier (o cronică aici), iulie vine cu o nouă comedie extrem de gustată în Franţa (2,3 milioane de spectatori), Babysitting/Babysitting cu surprize. În centrul atenţiei este Remy, fiul unui afacerist lăsat peste week-end în grija celui mai "serios" angajat al acestuia, Franck. Doar că Franck împlineşte chiar în acel weekend 30 de ani, prin urmare totul se lasă cu aventuri de pomină.


17 iulie
Ant-Man/Omul-Furnică
Marvel ne-a uimit în ultimii ani cu o mulţime de filme de anvergură şi cumva Ant-Man nu a reuşit să stârnească un interes la fel de mare printre spectatori, cel puţin în România. Dar semnale de la Hollywood spun nu doar că filmul ar putea să aibă încasări de aproximativ 60 de milioane de dolari în weekend-ul lansării, ci şi că mititelul supererou ar putea provoca publicului o surpriză la fel de plăcută precum Gardienii galaxiei! Noi de-abia aşteptăm să vedem efectele speciale bazate pe capacitatea lui Ant-Man de a-şi reduce dimensiunile până la cele ale unei furnici. Cunoscutul actor de comedie Paul Rudd îşi face debutul în rol de supererou, iar distribuţia e completată de Michael Douglas, Evangeline Lilly şi Corey Stoll. Atenţie, genericul de final conţine două secvenţe despre viitorul universului cinematografic Marvel.  


Magic Mike XXL, cealaltă premieră a weekend-ului, continuă povestea trupei de stripperi Kings of Tampa, aflată acum în pragul despărţirii. Dar băieţii vor s-o facă în stil mare şi pregătesc un ultim show incendiar.

24 iulie
Este un weekend cu două comedii foarte diferite: una incomodă, Trainwreck/O tipă... dezastru, despre o "tipă dezastru" şi reacţiile ei în faţa şansei de a avea prima relaţie stabilă din viaţă, cealaltă de acţiune, Pixels/Pixels: O aventură digitală, cu Adam Sandler luptând împotriva unor extratereştri ce atacă Terra cu arme inspirate de jocurile mecanice optzeciste. Noi le vom vedea cu siguranţă pe amândouă.

31 iulie
Mission: Impossible - Rogue Nation/Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă
Va deveni Misiune imposibilă 5 primul film al francizei în stare să depăşească un miliar de dolari încasări? Dacă a făcut-o James Bond de ce nu ar face-o şi Ethan Hunt? Interpretat de acelaşi Tom Cruise, agentul IMF trebuie să lupte pe două planuri: pe de o parte împotriva Sindicatului, o organizaţie criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume, pe de alta cu politicienii care vor să desfiinţeze agenţia lui Hunt. Filmul a făcut deja multe degete să zbârnâie pe tastatură datorită celebrei cascadorii pe aripile unui avion ce decolează. Mulţi spun că ar putea fi cea mai spectaculoasă cascadorie a anului, dar va trebui să aşteptăm sfârşitul lunii pentru a ne convinge.


Tot pe 31 iulie putem vedea A Second Chance/A doua şansă, un lăudat film danez despre doi poliţişti a căror viaţă se dă peste cap după ce răspund unui apel de urgenţă. Nikolaj Coster-Waldau, interpretul lui Jaime Lannister din Game of Thrones, joacă unul din rolurile principale.

Un produs Blogger.