Capul reţelei de proxeneţi a fost prins. DJ Gino Manzotti, suspect


Paul Mânzu, liderul reţelei de traficanţi de persoane din care mai făceau parte, printre alţii, Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, şi DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, a fost prins, luni, în Bucureşti, după ce fusese dat în urmărire internaţională.

Paul Mânzu, în vârstă de de 47 ani, era dat în urmărire naţională şi internaţională după ce, anul acesta, la data de 19 iunie pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru trafic de minori, proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

Paul Mânzu a fost prins pe Şoseaua Olteniţei, de ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale, în baza unei informaţii, scrie Mediafax.

Procurorii DIICOT au făcut, în data de 18 iunie, 11 percheziţii în judeţele Timiş şi Arad, într-un dosar de trafic de persoane, printre cei vizaţi fiind un membru al trupei DJ Project, un poliţist, dar şi mai mulţi lideri ai lumii interlope din Timişoara.

Surse judiciare declarau că suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Reţeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Sursele citate mai spuneau că vizat de percheziţii este şi Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, soţia lui Ilie Năstase.

Un produs Blogger.