R. City ft. Adam Levine, videoclip


R City colaboreaza cu Adam Levine pentru primul lor succes in topuri, Locked Away si lanseaza un videoclip induiosator.

Cei doi frati care compun R. City, Theron si Timothy Thomas apar si ei in videoclipul in care diverse cupluri incearca sa faca fata unor situatii dificile: tatal care isi vede fiica arestata, familia care ramane in doi cand tatal pleaca in armata sau tatal care se intoarce sa isi cunoasca fiul.

Rock City au devenit cunoscuti ca producatori, fiind responsabili pentru hiturile lui Miley Cyrus (We Can’t Stop), Rihanna (Pour It Up), Nicki Minaj (Only) si Sean Kingston (Take You There). Acum, cei doi frati au semnat un nou contract cu o casa de discuri a lui Dr. Luke si se pregatesc de aparitia primului lor EP, dupa ce de-a lungul timpului au lansat mai multe mixtape-uri. Locked Away a ajuns deja pe locul 35 in Hot 100 si pe 16 in Mainstream Top 40.

Adam Levine se bucura de succes, la randul sau, cu cel mai nou single lansat de Maroon 5, This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker. Albumul lor V a dat hit dupa hit incepand cu lansarea de anul trecut. I-am ascultat cu Maps, Animals si, cel mai recent, Sugar.

Un produs Blogger.