Andra, schimbare impresionantă de look


Desi nu ii sta in fire sa apeleze la schimbari radicale de look, parul sau lung si bogat fiind unul dintre lucrurile care o caracterizeaza, Andra a postat in urma cu cateva ore o imagine pe contul sau oficial de Facebook, in care ne arata ca poate fi si indrazneata.

In poza cu pricina, artista are o tunsoare cu par scurt, moderna, care ii confera un aer mult mai matur, sau poate ca totusi Andra si-a pastrat parul lung, dar a apelat la o freza noua, cu breton.

“Azi am incercat o schimbare! Va pup! Foto pentru revista: Les Nouvelles Esthetiques.”, scrie Andra in descrierea pozei.

sursa foto: facebook.com/AndraMusic
Noi i-am dat LIKE! Fanii au fost mai mult sau mai putin entuziasmati de schimbarea Andrei, iar daca poza a adunat zeci de mii de like-uri, comentariile sunau cam asa: “Esti o scumpa iti sta bine ori cum si cu parul lung si cu parul scurt.”, “Parca mai bine iti statea cu par lung. Dar e decizia ta.”, “Da, interesant ! O alta Andra, mai moderna si sofisticata, foarte frumos. Insa eu optez pentru feminitate, caldura…si, mai potrivit pentru acestea, mi se pare parul lung, fara suparare.” sau “Eu cred ca este peruca! Andra este oricum frumoasa.”

Un produs Blogger.