ADEVĂRUL despre despărţirea lui Bebe Cotimanis de ProTV


Despărţirea precipitată a lui Bebe Cotimanis de "Românii au talent" a ridicat multe semne de întrebare. Comunicatul prin care se anunţa înlocuirea lui cu Florin Călinescu, în juriul celui mai urmărit show de divertisment din România, nu a oferit explicaţia schimbarii . 
„Datorită experienței sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent, a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”, se arata in comunicatul ProTV.
Speculaţiile din presă s-au grăbit să dea ca motiv o presupusă cearta cu Mihaela Rădulescu. Imediat însă, Bebe Cotimanis a făcut o declaraţie pentru adevărul.ro. În acord cu cele spuse în comunicat, el sublinia că decizia îi aparţine, iar motivul ar fi solicitările profesionale. 
"Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic”.

Florin Calinescu, unul dintre cei mai talentati actori si regizori, dar si unul dintre cei mai iubiti oameni din media romaneasca, revine in televiziune ca membru al juriului "Romanii au talent", in locul lui Bebe Cotimanis.
"Am dat concurs si, dintre mai multi concurenti, m-am mirat si eu ca am avut aceasta ocazie. Talentul meu principal este sa vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada "unde esti, ce faci?".Nu stiu de ce acum, exista situatii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atatea lucruri personale de tinut in mana. M-am intors la o viata mai simpla si am realizat ca mai exista timp pentru oameni. Unde altundeva? M-a chemat Merkel sa prezint "Refugiatii au Talent". Cred ca multi romani s-au lansat chiar in emisiunile mele. Cred ca romanii au mai mult talent decat alte popoare", a spus Florin Calinescu
Un produs Blogger.