Rihanna lansează un nou album (Vezi coperta)


Se pare ca mult asteptatul album al sau, care marcheaza o schimbare de stil muzical, se va numi “Anti”. Desi nu lasa sa se stie inca data oficiala a lansarii materialului de studio, Rihanna dezvaluie totusi coperta albumului, semn ca acesta va aparea cat de curand.

Poza care reprezinta cel de-al optulea album de studio al Rihannei a fost realizata de catre un artist israelian, pe nume Roy Nachum, fiind artwork-ul preferat al Rihannei. Coperta ne-o prezinta pe Rihanna pe vremea cand era copil, pe un fundal rosu si alb, cu o coroana acoperindu-i ochii. Fundalul copertii ne prezinta si o poezie scrisa de Chloe Mitchell, in alfabetul Braille.

COPERTA ALBUMULUI "ANTI"
Piesele incluse pe “Anti”, cu care artista din Barbados ne-a incantat pana acum sunt “FourFive Seconds”, “American Oxygen” si “Bitch Better Have My Money”. Se pare ca pe partea de roductie Rihanna a colaborat cu Kanye West. Motivul amanrarii albumului a fost dezvaluit de Jay-Z, care a declarat ca Rihanna nu vrea sa lanseze nimic nou, din cauza faptului ca este o perfectionista.

Un produs Blogger.