Theodora lansează single-ul și videoclipul "Ce tare"


#CeTare! Theodora revine cu un nou single si videoclip, de aceasta data, featuring Cortes, dupa super-colaborarea cu Pacha Man, de anul trecut. 

Videoclipul a fost regizat de catre iRonic, iar cei doi sunt deja la a 2-a colaborare, dupa "Cu tine pe mine". Clipul s-a filmat pe parcursul unei zile intregi in Halele Carol, iar Theodora a fos rasfatata de o super echipa de beauty.

Compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, piesa "Ce tare" este cel de-al treilea single al tinerei artiste si vine cu un sound special, un pop-dance cu influente urban-flirty.
"Cand am ascultat prima oara piesa in studiul lui DJ Sava, am stiut ca trebuie sa fie piesa mea. Ma regasesc in fiecare cuvant al piesei, e povestea sufletului meu pusa pe note muzicale. 'Ce tare' e un featuring cu Cortes, iar clipul l-am filmat cu iRronic, acelasi regizor cu care am lucrat si la primul videoclip. E un clip de imagine, cu un vibe foarte pozitiv, prin care am vrut sa transmit oamenilor bucuria si extazul cu care-mi  traiesc viata", declara Theodora.
"Piesa o stiu de mult, din studio, si inca de la inceput mi-am dorit sa dau o strofa pe ea. M-am bucurat cand am cunoscut-o pe Theodora si am ascultat partea cantata de ea. Nu cred ca ar fi fost o alta alegere mai buna pentru acest single. Filmarile clipului au decurs lin, fara intamplari neplacute, intr-o atmosfera intima, dar profesionala", declara Cortes. 
Un produs Blogger.