Paraziții au lansat un nou single, "Demnitate"


#DEMNITATE este noul single Parazitii, lansat direct cu videoclip, o noua colaborare cu Daniel Lazar, vocea alaturi de care Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk au lucrat in urma cu ceva timp “Toate-s la fel”. Noul track este prima piesa promovata de pe viitorul album Parazitii, album ce urmeaza a fi lansat undeva la finalul acestui an. #DEMNITATE aduce o alta abordare a lucrurilor cel putin din punct de vedere al productiei muzicale, o intreaga simfonie fiind scrisa special pentru a completa puternicul mesaj social al piesei.
“#DEMNITATE este o piesa lucrata mult, lucrata bine si acest lucru se simte. Daniel Lazar este vinovat pentru toata scriitura si tot ceea ce inseamna partea orchestrala, compunand si producand de sus pana jos toate partile simfonice, creand fundalul cel mai potrivit pentru ceea ce vrem sa transmitem si unind muzical doua lumi ce la prima vedere pot parea opuse.” a spus Cheloo.
“Tot ce am facut eu pentru #DEMNITATE a fost sa tranpun pe portativ ceea ce am trait in momentul in care am ascultat pentru prima data versurile si am simtit un fior rece pe sira spinarii. Chiar daca nu existau fizic,  toate partile orchestrei erau acolo; corzi, suflatori, percutii, pana si linia solistica a viorii. Le multumesc baietilor pentru incredere. Cred ca este pentru prima oara cand simt ca exista si un “alt fel” de a face lucrurile” a adaugat Daniel.
#DEMNITATE este o productie 20CM RECORDS, muzica fiind semnata de Cheloo si FreakaDaDisk alaturi de Daniel Lazar versurile fiind scrise de Cheloo si Ombladon. Videoclipul a fost filmat in regia lui Bogdan Paun, director de imagine fiind Alexandru Muresan pentru NGM Creative. 

Un produs Blogger.