Voltaj donează încasările turneului victimelor din #Colectiv



Dupa ce au vazut succesul pe care l-au avut la ultimul concert, cel din Bucuresti de la Sala Palatului, de pe data 16 octombrie, care a fost sold-out cu 3 saptamani inainte, trupa Voltaj a decis ca continue un astfel de concert si la Cluj-Napoca.


Asadar, in acest weekend, mai exact pe data de 13 noiembrie, Voltaj au concertat pe scena de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde au cantata cele mai cunoscute hituri, alaturi de o orchestra formata din 45 de muzicieni.

Daca incasarile obtinute la concertul din Bucuresti au fost directionate catre copii aflati in dificultate, cele obtinute la concertul din Cluj au fost donate celor aflati in suferinta in urma tragediei din Club Colectiv.
“Cu toate ca, initial, ne doream ca banii stransi din vanzarea biletelor de la Cluj sa fie donati catre copii, in urma evenimentelor de la Club Colectiv, ne-am hotarat ca banii s-ajunga la cei afectati de aceasta tragedie. Ne pare rau pentru tot ce s-a intamplat si suntem cu sufletul alaturi de ei”, a anuntat Calin Goia, liderul formatiei Voltaj.
Un produs Blogger.