Cristina Balan este “Vocea României”


Cristina Balan este cunoscuta in industria muzicala romaneasca de 15 ani, fiind parte a binecunoscutei trupe Impact. Cristina a plecat acasa nu doar cu marele trofeu si frumoasa suma de 100 de mii de euro, ci si cu satisfactia ca l-a facut pe Tudor Chirila mandru, acesta fiind pentru jurat al doilea an consecutiv cand antreneaza Vocea Romaniei.
“M-a surprins ierarhia, e adevarat. Dar Cristina si-a meritat din plin locul 1.”, a declarat Tudor Chirila ulterior.
In marea finala, Cristina Balan a cantat alaturi de Chirila, celebra piesa de la Vama Veche, “Vama Veche”, solo, artista a interpretat melodia “This is my life”, iar alaturi de Corul Regal, a convins publicul cu piesa “The show must go on”.
Dupa ce a fost desemnata castigatoare, Cristina a marturisit plina de emotii: “Sa stiti ca sunt o persoana modesta si care are indrazneala de a avea visuri mari. Dupa concurs, m-am gandit sa fac ce imi place cel mai mult, muzica, adica… Copiii vor beneficia, copiii mei si ai altora vor beneficia de o parte din acest premiu. Sa stiti ca nu am uitat de voi, cei care m-ati sustinut, care m-ati votat, care ati crezut in mine si care ati simtit exact ce am vrut sa transmit. Pentru voi este!!!”
Locul doi in aceasta stransa competitie a fost ocupat de elevul lui Marius Moga, Tommy Veisbuch, iar pe locul trei a fost Tobby Ibitoye din echipa lui Smiley.

Un produs Blogger.