Headlineri UNTOLD 2016


Cunoscuții DJ olandezi care fac furori în lumea muzicii electronice ajung anul acesta la UNTOLD, desemnat recent cel mai bun festival din Europa.*  

După legendarul Tiesto, AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și HARDWELL, headliner la cele mai mari festivaluri din lume, completează lista celor 5 regi ai genului electronic-dance-music care vor ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție a festivalului UNTOLD. Fanii UNTOLD sunt cei care i-au încoronat și i-au pus pe lista celor mai doriți artiști pentru cele patru zile de festival din acest an.

AFROJACK - pentru prima dată în România
Nick van de Wall cunoscut după numele sau de scenă AFROJACK are 29 de ani și vine pentru prima dată în România. Artistul olandez este producător muzical dar și DJ. Mai mult acesta este câștigător al unui Premiu Grammy. AFROJACK este cunoscut și pentru colaborările cu renumiți artiști internaționali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo și Beyonce. 

HARDWELL - locul 1 mondial
HARDWELL pe numele său real Robbert van de Corput, este mereu printre  headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. HARDWELL a fost desemnat în anii 2013 și 2014, de revista DJ Magazine locul 1 în lume, iar la cei 28 de ani a colaborat cu Tiesto și rapperul Jason Derulo. Recent, DJ-ul olandez a anunțat pe pagina lui oficială că a încheiat un proiect muzical alături de AFROJACK.  Când  doi dintre cei mai buni DJ ai lumii își unesc imaginația nu poate să iasă decât un hit. Piesa Hollywood va fi lansată în curând, iar la vară o veți putea auzi live pe scena UNTOLD.

Un produs Blogger.