Cristi Nistor: "Păi cu Moculescu și Randi, cum Dumnezeu să treacă piesa mea mai departe?"


Finalistul concursului "Vocea Romaniei", Cristi Nistor, este dezamagit de doi dintre membrii juriului Selectiei Nationale Eurovision. 

Daca multi nu stiati, simpaticul Cristi Nistor, a inscris o piesa pentru Selectie, insa a fost respinsa, este vorba de "Alive" care a obtinut 30 de puncte din partea juriului. Artistul a adus critici dure la Randi, dar si la Horia Moculescu. 
"Continui să spun adevărul, așa cum am obișnuit și până acum. Pentru cei care nu știu, am înscris și eu o piesă la Eurovision. Piesa mea se numește ALIVE și, se poate vedea, a fost descalificată - având 30 de puncte. M-am învinovățit pe mine pentru insuccesul acesteia. Până ce am văzut în juriu 2 'prieteni' foarte dragi mie: Moculescu și Randi."
"Păi Moculescu - ce mă punea pe mine la punct acum vreo 13 ani de a și sunat tata, Dzeu să îl ierte, să-și ceară iertare de la Moculescu că eu am falsat în emisiune? Sau în 2005 când i-am făcut negativ PE GRATIS fetei lui - pentru că el, în dragostea lui față de copii și de muzică - m-a făcut în toate felurile și mi-a arătat în față cât de tare e el și cum nu-mi dă el niciun ban pe munca mea ( plătită din buzunarul meu)? Da, practic am plătit 50 de euro din buzunarul meu ca să-i fac negativ fetei lui, după care el s-a lepădat de mine." 
"Păi mai departe, Randi? Care s-a făcut de cacao prin comportamentul față de mine? Uitați-vă puțin pe net, ce am declarat eu despre el acum câteva luni. L-am demascat, spunând adevărul, cum că în 8 luni de Famous m-a sunat o singură dată - și atunci ca să-mi zică să-i cumpăr o hârtie igienică. Păi cu Moculescu și Randi...cum Dumnezeu să treacă piesa mea mai departe? :))) Nu zic că piesa suna perfect ( și mă refer strict la sound quality, nu la calitatea melodiei) dar și cu băieții ăștia în juriu...m-am liniștit de ce nu am trecut mai departe. Și cu Cezar? despre a cărui prestație la Eurovision 2013 am declarat că a fost ''foarte masculină''? Încă o dată mi-am găsit răspunsuri la întrebarea de ce nu am trecut mai departe. Poate totuși greșesc cu tot. Tocmai de aceea postez un teaser din piesa ALIVE (refrenul) iar săptămâna asta voi reveni și cu un lyric video, cu piesa, evident, la cea mai bună calitate."
Un conflict asemanator a avut loc si anul trecut, in august, cand Randi facea declaratii publice dure la adresa lui Cristi Nistor.



autor: Claudiu Itu
Un produs Blogger.