Zmeura de Aur 2016. Două filme declarate, la egalitate, ca fiind cele mai proaste


Cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Los Angeles, a oferit ex aequo titlul de „Cel mai prost film” producțiilor „Fifty Shades of Grey" şi „Fantastic Four".

Totodată, „Fifty Shades of Grey", care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă a mai primit patru trofee, la categoriile „Cel mai prost scenariu" (Kelly Marcel), „Cea mai proastă actriţă” (Dakota Johnson), „Cel mai prost actor" (Jamie Dornan) şi „Cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson şi Jamie Dornan). La rândul său, pelicula „Fantastic Four" a primit şi premiul pentru „Cel mai prost regizor" (Josh Trank).

Actorul Sylvester Stallone a fost distins cu practic singurul premiu pozitiv al galei rușinii. În cadrul ediţiei a primit trofeul The Redeemer Award. Razzie Redeemer Award oferă câștigătorilor anteriori ai Zmeurei un trofeu pentru „reabilitare”, din partea juriului care la un moment dat i-a sancționat pentru o interpretare proastă, dar acum recunosc revenirea în formă a actorului.

Eddie Redmayne, nominalizat la Oscar pentru Daneza, ia Zmeura de Aur pentru rolul din SF-ul Jupiter Ascending.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation.

-preluare Cinemagia.RO-
Un produs Blogger.